ESERO Kursus

Tilmelding til kurser i 2016 er nu åben

 

ESERO efteruddannelseskursus på Planetariet

Som en del af ESERO-samarbejdet udbyder Tycho Brahe Planetarium 4 gratis efteruddannelseskurser for folkeskolelærere i 2016. Vi sætter fokus på at styrke fagligheden med øvelser og aktiviteter, som du kan tage direkte tilbage til klasseværelset.

" />

2 dage i rummet

 

På de to dages kursus vil vi komme omkring følgende emner:

 

Raketfysik: Newtons love, lav din egen raket, idealgasligning ved afbrænding af brændstof.

Teleskoper: Vi bygger vores egne teleskoper og lærer hvordan vi kan bruge observationer af verdensrummet i undervisningen.

Kometer: Vi koger vores egne kometer og ser nærmere på den europæiske Rosetta-mission.

Mission X: Hvordan kan man få 45 minutters bevægelse ind i naturfagsundervisningen? Dette NASA og ESA projekt kan give god inspiration.

Livet som Astronaut: Hvordan kan man bruge forskningen fra den Internationale Rumstation i underviningen. Vi kommer med nogle bud.

På mission til Mars: Skal mennesket kolonisere Mars i fremtiden? Vi har en række aktiviteter om vores røde naboplanet.

 

 

Praktisk information

 

Tidspunkter

20.-21. april 2016

22.-23. september 2016

27.-28. oktober 2016

24.-25. november 2016

 

Pris

Det er gratis at deltage på kurset, og frokost begge dage samt middag den første aften er gratis for deltagere. Transport til og fra Tycho Brahe Planetarieum samt eventuel overnatning er dog på egen regning.

 

Tilmelding

Tilmelding til alle kurser er åbne.

 

Tilmeld dig ESERO kursus her

 

 

 

Hvad er ESERO?

Det Europæiske Rumagentur (ESA) har i flere år kørt ESERO-programmet (European Space Education Resource Office) for at fremme interessen for matematik og naturfag blandt unge i Europa. ESERO fungerer som en direkte kobling mellem ESA og uddannelsessektorerne i de enkelte medlemslande, men i erkendelse af, at det vil være en umulig opgave at tilbyde støtte til millioner af elever og lærere i hele Europa, er der blevet oprettet ESERO-kontorer i udvalgte medlemslande.

De nordiske lande (Danmark, Sverige, Norge og Finland) er blevet slået sammen under ESERO i Norge, der findes på det norske rumcenter og Andøya Raketopsendelsesområde (NAROM).

 

Efteruddannelseskurser for lærere i folkeskolen

ESEROs hovedaktivitet er at udbyde og gennemføre efteruddannelseskurser for lærere i folkeskolen. Kurserne gennemføres som en kombination af e-learning og tilstedeværelse og giver lærerne et solidt grundlag for at gennemføre klasseaktiviteter relateret til verdensrummet, rumfart, satellitter og navigation.

Kontakt os

Tycho Brahe Planetarium

Gl. Kongevej 10

1610 København V

Åbningstider

12:00 - 19:10 | Mandag
10:30 - 19:10 | Tirsdag
10:30 - 19:10 | Onsdag
10:30 - 19:10 | Torsdag
10:30 - 20:30 | Fredag
10:30 - 20:30 | Lørdag
10:30 - 19:10 | Søndag

Kontakt Billetsalg

Telefon 33 12 12 24

 

Tycho Brahe Planetarium tager forbehold for eventuelle ændringer i forbindelse med priser, forestillinger, åbningstider mm..

Cookies

Brug af cookies på Planetariet.dk
Læs mere